waarom is oreo niet halal

waarom is oreo niet halal

Waarom is Oreo niet halal?

Beste antwoord

Oreo-koekjes worden meestal als niet-halal beschouwd omdat ze melk en mogelijk andere ingrediënten bevatten die afkomstig zijn van niet-halal geslachte dieren. Daarnaast kan er kruisbesmetting optreden in de productie- en verpakkingsfaciliteiten. Het is belangrijk om altijd de ingrediëntenlijst en certificeringen te controleren om te bevestigen of een product halal is.