Beste antwoord
Honing is niet vegan omdat het een product is dat door bijen wordt geproduceerd. Vegans vermijden alle dierenproducten en geloven dat het verzamelen van honing schadelijk kan zijn voor bijen, aangezien het hun voedselvoorraad aantast en hun leven kan beïnvloeden. Daarnaast worden veel bijen in commerciële bijenteelt onethisch behandeld.